Cumhuriyet İlkokulu

Belgegeçer : .
WEB https://reyhanlicumhuriyetioo.meb.k12.tr
Adres : Fidanlık Mah. Şeyh Abdurrahman Cad. No.8 Reyhanlı/HATAY reyhanlicumhuriyetilkokulugmail.com
VİZYON : Kendini sürekli yenileyen, okuyan, araştıran analiz ve sentez yapabilen nesillerin yetiştiği; akla ve bilime dayalı eğitim ortamında yaşama ve bir üst öğretime hazırlandığı dünü günümüze, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu yönetici, öğretmen, öğrenci, veli ve diğer personelin ortaklaşa çalışmasıyla çevrede bölgede ve ailede MODEL OKUL olmaktır.
MİSYON : Biz Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş ve uygarlık düzeyinde teknolojiyi kullanan, toplumsal değerlerine bağlı öğrenmeye açık ve öğrendiğini aktarabilen, uygulayabilen her öğrencinin başka bir dünya olduğunu varsayan ülkesine yararlı, huzurlu, güvenli, bilgili, kültürlü ve yeniliklere açık vatandaşlar yetiştiren bir kurumuz. Bu işlevi gerçekleştirirken iyi insan, iyi yurttaş ve gelecekte bir mesleğe yönelik bilgi, beceri ve yetenekleri olan bireyler yetiştirmeyi amaçlarız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :İkili Öğretim
Saatler : Sabahçı devre(3.4.sınıflar) giriş:7:40 çıkış:12:30. Öğleci devre(1.2.sınıflar) giriş:12:40 çıkış :17:30
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis : Merkez ilçe Antakya´ya öğretmen servisleri mevcuttur.
Ulaşım : Yaya olarak yapılabilmektedir.
Yerleşim Yeri : İlçe merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 45 km,İlçe merkezi 0 km